Contact

Heb je een vraag of een opmerking over het aanbod of onze service? Wij horen het graag!

Stuur ons gerust een berichtje via info@selectcadeaukaart.nl. We proberen jouw vraag of opmerking binnen 3 werkdagen per mail te beantwoorden. Als je ons in het weekend mailt, gaan we er op de eerstvolgende werkdag weer mee aan de slag.

Wil je liever één van onze collega’s spreken? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 010-2043075. Onze klantenservice zit van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Tijdens feestdagen zijn wij ook lekker vrij. 

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

De unieke code die je hebt ontvangen via de Select Cadeau representeert een saldo in euro’s. Dit kun je besteden aan een of meerdere cadeaukaarten uit het totale aanbod zoals opgenomen op www.selectcadeaukaart.nl.

De code van Select Cadeau is onbeperkt geldig. Na registratie is jouw account geldig tot één jaar na registratie.

Als je meerdere codes hebt ontvangen en je hebt al een bestaand account? Dan kan je na het inloggen, kiezen voor “Profiel” en vervolgens voor “Mijn codes”. Hier kan er een extra code worden toegevoegd. Vervolgens kan er een nieuwe bestelling gemaakt worden. Als je nog geen bestaand account hebt, dan kan je via het registratieformulier een account aanmaken en vervolgens de extra codes inladen op de hierboven beschreven manier.

Bekijk alle veelgestelde vragen